Huur Het Zelfmaakhuis

Zou je zelf graag een workshop willen geven en zoek je hiervoor een ruimte in de Zaanstreek? Mijn studio is op verschillende momenten in de week te huur. 

De locatie van de studio van Het Zelfmaakhuis is aan de rand van Westzaan. Er is een aparte ingang, parkeren kan voor de deur en dichtbij in de buurt. Fietsen kan je er veilig wegzetten en er is een bushalte op loopafstand. In de studio is een keukentje aanwezig voor koffie en thee. 

 

De studio is heel geschikt voor creatieve workshops. Er zijn twee etages en er is plaats voor maximaal 8 personen. Op de begane grond staat een grote tafel maximaal 8 stoelen. Boven is ook plaats voor vier personen. De bovenverdieping kun je bijvoorbeeld gebruiken als je beneden les/uitleg geeft, cursisten kunnen daarna boven aan de slag.

 
De locatie is ook geschikt voor kleinere bijeenkomsten of vergaderingen. Door de grote ramen in de gevel valt er veel licht in de studio. Er is een mooie grote tuin aan het water, en er zijn verschillende zitjes en een picknicktafels. De ruimte heeft o.a. beschikbaar: wifi, toilet, thee- en koffie, kopjes, Senseo apparaat, waterkoker, glazen, bordjes en bestek. 

 

Ik kan de studio voor een leuke prijs aanbieden: 

  • €35,- per dagdeel (ochtend of middag) of  €60,- voor een hele dag
  • In geval van een workshop reken ik 5 euro per persoon waar je les aan geeft en betaal je verder geen huur.
  • Koffie en thee €2,50 p.p voor een dagdeel,  4,- euro voor de hele dag.

 

De studio is in overleg beschikbaar. Neem vrijblijvend contact op dan bespreken we de mogelijkheden.  Nadat ik het formulier heb ontvangen neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Kom vooral een keer kijken, wel graag  vooraf even contact opnemen via het contactformulier. Je bent van harte welkom!

Contactformulier

* Velden met een asterisk zijn verplicht.